I hjertet af København - midt i det gamle latinerkvarter, i folkemunde kaldet pisserenden, mellem Rådhuspladsen og Nørreport ligger TRACKS. En modebutik der foruden europæiske mode også har specialiseret sig i australske mærker.

På adressen Larsbjørnsstræde 26 har forretningen TRACKS i 10 år solgt tøj til mænd og kvinder , som hellere vil være individualister end en del af et mainstreamet modebillede.

Hos TRACKS kan kunden skabe sit helt eget look. Tøj og sko er af fantastisk god kvalitet, helt moderne og samtidigt enkelt og tidløst.. De mange forskellige mærker TRACKS fører, kan alle kombineres , så det passer den enkelte. Tøjet skal understrege kundens individuelle udstråling og samtidig være behageligt at have på.

Stilen hos TRACKS kan betegnes som casual - afslappet hverdagstøj med flotte detaljer og fokus på kvalitet og god forarbejdning. Et mærke som opfylder disse kriterier er OSKA . Med sin fine kvalitet og en stærk profil har OSKA været en succes siden TRACKS begyndte at forhandle mærket i 1997. OSKA er bl.a. kendt for sine hør materialer. En anden stor succes hos TRACKS er det australske mærke R.M.Williams, hvis håndlavede støvler er et unikt feinschmecker produkt med en stor kundeskare.

TRACKS føre intet tilfældigt modetøj, men kun de bedste mærker i en suveræn kvalitet. Udvalget er stort og mange af varene svære at opdrive, hvorfor forretningens kunder ikke blot kommer fra Danmark - men også fra hele skandinavien og øvrige udland. Personalet hos TRACKS er venligt og professionelt - her handler det om: Real People.

Læs artiklen "Voksen vildskab" om Tracks