Artikel i Børsen Business
Lars og Charlotte Gaardboe Gandrup har annonceret i mange forskellige medier, siden de for 12 år siden etablerede den australske modeforretning Tracks i Larsbjørnsstræde i det københavnske latinerkvarter. Men de fortryder ikke, at de efter mange overvejelser greb telefonen og kontaktede Børsens annonceafdeling. Investeringen kom hjem med det samme.

- Effekten var ganske overvældende, og vi nåede salgstal, der overgår julehandelen, fortæller ægteparret, der to hverdage i oktober indrykkede farveannoncer i kvartformat på højresider. Emnet var håndsyede australske støvler, fremstillet af et enkelt stykke læder af den legendariske familieejede virksomhed R. M. Williams. For Charlotte og Lars Gaardboe Gandrup – der begge tidligt fik smag for de den australske tidsløse, rå og robuste tøj stil, er det for længst blevet en livsform at importere fra producenterne down under. Man skal i bogstaveligste forstand stå tidligt op, Lars ringer flere gange om ugen kl. 5 om morgenen for at komme i kontakt med sine leverandører. I samtalens løb får han de seneste nyheder om kronprinsessen, de australske medier er på grund af tidsforskellen foran de danske. Mary og Frederik har da også været forbi for at handle.

Tidsløst, råt og raffineret.
- Vores publikum er især voksne individualister, kvinder og mænd som nyder kombinationen af noget enkelt, praktisk og tidløst. Vi hører til i det dyrere mellemprisleje, til gengæld er både støvler, jakker og bukser – en del er i moleskin og oilskin – meget holdbart. Vi kan tilbyde R.M.Williams støvler så elegante, at de også går an til en smoking, siger Charlotte. Det er muligt at gå ind i Tracks og vælge nøjagtig den facon, det skind og den størrelse, man ønsker. På den anden side af kloden vil håndskomagere opfylde ens ønsker, og bagefter er man den lykkelige indehaver af et par sko eller støvler, der ikke findes magen til på vore breddegrader. Hvis man gør hele sortimentet op, er der faktisk 2.000 varianter at vælge imellem, og Tracks har det største udvalg i Europa.

- Vi kan mærke, at Børsen har fået flere yngre læsere, også kvinder. At avisen er landsdækkende fik vi også bevis på, da vi annoncerede, vi modtog mange opringninger og mails fra Jylland. En enkelt var så begejstret, han bestilte to par støvler med det samme, fortæller Charlotte, som har reserveret en halv side i december.